Annons

Gågatan rustas upp

För att öka attraktionen men även tillgängligheten kommer kommunen från och med denna vecka att påbörja arbetet med att rusta upp gågatudelen av Järnvägsgatan. I framtiden ska cyklister och gående inte behöva väja för varandra då befintligt cykelstråk respektive gångstråk skall tydliggöras med olika beläggningar. Även soffor och cykelställ förnyas där så är nödvändigt. Arbetet sker i etapper och beräknas vara klart innan årets utgång. Arbetet ska inte lägga hinder i vägen för handeln då gågatan under hela upprustningen kommer att vara tillgänglig för gående och cyklister. Däremot så kommer det under entreprenadtiden råda starkt begränsad. framkomligheten för annan trafik, enligt ett pressmeddelande från Teknik- och stadsbyggnadsförvaltningen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser