Annons

Succé för opera på Citadellet

Just nu uppförs det operan Tosca på Citadellet och varje föreställning spelas för en fulltalig publik.
– De första föreställningarna var fullsatta och den i kväll är också fullbokad. Sedan har vi några platser till de sista föreställningarna men att de kommer att ta slut råder det ingen tvekan om, säger Richard Bark, regissör och konstnärlig ledare på Ystadoperan.
Succén gör nu att man funderar på fler operor på Citadellet.
– Publiken tycker att omgivningarna är perfekta för ändamålet. Saken är dock den att det kommer att behövas ett provisoriskt tak över publik och scen. Tekniken finns men frågan är ekonomisk. Kan vi lösa den så är det inte uteslutet att det blir mer opera på Citadellet, avslutar Richard Bark.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser