Annons

Fullt på sista allsångskvällen

På onsdagen avslutades årets allsångskvällar med fint besök. Det var Sten Nilsson, från Sten & Stanley som gästade. Slottsparken var fylld till bristningsgränsen och nu ser allsångsledare Anki Nilsson fram emot nya kvällar nästa år.
– Inget är bestämt men med tanke på hur kul detta är så kommer vi att försöka hitta sponsorer så att vi kan köra nästa år också, säger Anki Nilsson och fortsätter.
– Det var en fantastisk avslutning. Det märktes att både publiken och Sten Nilsson älskade detta. Vädret visade sig från sin bästa sida och parken var full med folk. Jag tror att det var 2000 till 3000 personer i parken under kvällen.


Sten Nilsson och publiken fann varandra och hade kul de cirka 90 minuterna som allsångskvällen varade

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser