Annons

Kyrkan fortsätter bjuda på

Svenska Kyrkan och Landskrona Församling fortsätter att bjuda på spännande konserter i sommar. På tur står Jönsson-Lundahl Duo som bjuder på brasiliansk musik och jazzstandards i Borstahusens kapell, söndagen den 29 juli kl. 18.00.

Repertoaren består av en blandning av eget material, brasiliansk musik och jazzstandards. Musiken bygger mycket på improvisation, där det lågmälda och intima dominerar men det ges också utrymme till expressivitet och sväng. Duon har bland annat framträtt i Lunds Domkyrka vid ett flertal tillfällen. Duon består av Cennet Jönsson, som trakterar saxofoner och basklarinett samt Per Lundahl som spelar akustisk gitarr.

Annons
 

Både Cennet och Per är kända från många andra musikaliska sammanhang – alltifrån storband som Tolvan Big Band, diverse jazz – och bluesgrupper till soloframträdande.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser