Annons

Det händer i helgen

Karnevalsdundret har ekat färdigt i stan men Landskrona vilar aldrig länge. Det är en ganska hektisk helg vi har framför oss. Thulinaträffen, Saxtorps Marknad och fest i Ålabodarna är sådant som står på programmet. På Bio Maxim visar dom Die Hard 4, Transformers och den senaste filmen med Harry Potter. Mer om filmerna hittar du på vår biosida.

Fredag:

Annons
 
 • 18.00 – Ålabodarnas hamnfest
 • 22.00 – Fred Upstairs live på Akropolis

Lördag:

 • Ålabodarnas hamnfest
 • 10.00 – Renässansdagar på Tycho Brahe museet inne på Ven. Museiområdet fylls med marknadsstånd, gycklare, hantverkare med mera. Öresundsteatern uppträder dagligen med teaterföreställningen ”Gubben på hundralappen”. Marknaden har öppet mellan kl. 10:00 – 16:00.
 • 10.00 – Saxtorps Marknad.
 • 10.00 Röda Korset har loppis till klockan 13.00
 • 10.00 – Thulinträffen 2007 öppnar på Citadellet.
 • 20.30 – Spelning med Bengt Krantz och Olof Höyer som framför verk av Jussi Björling på Turistgården, Ven
 • 21.00 – David Mason Cox lirar på Akropolis

Söndag:

 • Ålabodarnas hamnfest
 • 10.00 – Renässansdagar på Tycho Brahe museet inne på Ven. Museiområdet fylls med marknadsstånd, gycklare, hantverkare med mera. Öresundsteatern uppträder dagligen med teaterföreställningen ”Gubben på hundralappen”. Marknaden har öppet mellan kl. 10:00 – 16:00.
 • 10.00 – Saxtorps Marknad.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser