Annons

BoIS laddar inför cup och serievändning BoISarna är tillbaka i träning efter en veckas semester

Förra veckan hade BoIS a-trupp semester men från och med måndagen var det blåstället på igen. Laget har en formkurva som pekar uppåt. På de sex senaste tävlingsmatcherna noterar man fyra vinster och en oavgjord. Lägg därtill att målet som sänkte BoIS i förlustmatchen kom på övertid då Ljungskile fick en straff på tilläggstid.
– Det stämmer. Vi ser stabila ut och framtiden ser också ljus ut. Samtliga spelare utom Johan Norell är i träning och det kommer att behövas då vi har tre matcher på åtta dagar med start borta mot Mjällby på söndag, säger BoIS tränare Patrik Johansson efter tisdagens träningspass.

Efter matchen mot Mjällby väntar kvartsfinal i Svenska Cupen då BoIS möter Norrköping på bortaplan den 26 juli.
– Det känns oerhört inspirerande. Några spelare som inte lirar mot Mjällby kommer att vara rejält taggade inför den uppgiften, säger Johansson.
– De vill säkert visa sitt yttersta för att sedan vara med från start när serien vänder och vi möter Mjällby måndagen efter.

Annons
 

En som dock missar de två första matcherna och eventuellt den tredje är Jörgen Pettersson.
– Han är på god väg tillbaka och tränar nu fotboll. Vi räknar med cirka 14 dagar innan han är helt klar för spel. Vi kommer dock inte att stressa fram något eftersom övriga i truppen är hel, säger massör Peter Lantz.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser