Annons

Jazztrion Hangar3 spelar i Borstahusen

På söndag klockan 18, gästar Jazztrion Hangar3 Borstahusens kapell. Trion består av Johan Mèlen slagverk, Johannes Nästesjö kontrabas och Marcus Lundgren gitarr.

Jazztrion Hangar3 har funnits i lite mer än två år som band. De tre bandmedlemmarna har dock känt varandra sedan cirkaa fem år tillbaka. Innan Hangar3 bildades spelade de tillsammans i en rad andra olika konstellationer.

Annons
 

Hangar3 har en väldigt bred repertoar. Klivet kan vara stort mellan svenska visor och psalmer till den moderna atonala jazzen, Hangar3 har på ett lekfullt och lustfyllt sätt byggt broar mellan det vackra melankoliska och det snabba hänryckande.
Besökarna i Borstahusens kapell bjuds på en njutbar mix av svenska och amerikanska jazzstandards.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser