Annons

Landskrona lika grant från ovan

Ifjol kunde man på Kasernplan skåda 80 flygfoton av Bertil Hagberg. Lagom till karnevalen har Bertil återvänt till Landskrona och i Stadshusets skyltfönster hänger nu tolv bilder över Landskrona kommun. Här finns bilder från byarna, över hamninloppet, från studentfirandet på Rådhustorget, över blommande rapsfält på Ven, centrum under Landskronadagen med flera. I ett av fönsterna kommer man dagligen under karnevalen att sätta upp en nytagen bild. Bertil Hagberg kommer varje eftermiddag under karnevalen ta en tur med en helikopter över staden och flygfotografera. På torsdag går helikoptern upp klockan 16 och de övriga två dagarna någon gång mellan 15-16. Ser du helikoptern, le och vinka för varje dag sätts sedan den nytagna bilden upp och på denna kommer ett antal personer att vara inringade som det gäller att identifiera. De ”inringade” personerna erhåller ett fint pris i informationsboden.

Till jul hoppas sedan Bertil Hagberg att boken ”Landskrona lika grant från ovan” ska lika på bokdiskarna.

Annons
 

Läs även artikeln: Grant på Kasernplan när flygfoton fyller grusplanen

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser