Annons

Danny ersätter Darin

Ett av Karnevalens stora dragplåster, Darin, har blivit tvungen att lämna återbud på grund av halsfluss. Då beskedet nådde arrangörerna började arbetet att leta efter en ersättare och idag blev det klart att han ersätts av en annan tjejmagnet, Danny.
– Han har radat upp hits den senaste tiden och är en väl så bra artist som Darin. Det ska bli kul att se honom på Rådhustorget, säger Annika Borgelin från karnevalsbolaget.

Danny, som precis som Darin slog genom via TV-programmet Idol släppte singeln Tokyo den 14 februari och knappt två veckor senare hade den sålt guld. Flickfavoritens framgångar visar sig tydligt, inte minst på Myspace där han har över 50.000 lyssningar och otroligt hög trafik.

Annons
 

Danny spelar på Rådhustorget i morgon, torsdag klockan 19.30.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser