Annons

14-årig supergitarrist gästar Bloosblasters på karnevalen

Oskar Karlsson, 14 år från Påarp, låter inte farsan ha sina bluesplattor i fred. De senaste åren har han suttit framför skivspelaren och lärt sig de viktigaste bluestricksen. På lördag klockan 19.00 på Kassakroksscenen, får han nu tillfälle att visa vad han går för. Denna gång tillsammans med Bloosblasters inför en stor publik.
– Snacka om att Oskar kommer att ge järnet, säger bandets frontman Dennis Westerberg.. I låten ”Hur kan en liden påg som han” (kan det vara mer passande?), från Bloosblasters senaste platta, kommer Oskar att bjuda på sugande bluestoner, blandat med tekniska briljans.

Den svenske blueslegenden Peps Persson gav bluesens stafettpinnen till den då unge Dennis Westerberg, under Karnevalen 1998. Nu för Dennis den vidare till blott 14-årige Oskar Karlsson, som har ett tungt men inspirerande arv att förvalta.

Annons
 

Har du inte skivorna kan du alltid lyssna in dig på Bloosblasters MySpace-sida som du hittar på http://www.myspace.com/bloosblasters.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser