Annons

Pyttluncherna flyttar till Stadshuset

Från och med hösten 2007 förändras delar av konceptet för kommunens pyttluncher med näringslivet. En direktupphandling där anbudsförfrågan skickades ut till ett antal lokala cateringföretag har gjorts. Av de förslag som kom in valdes Gitte Sundins HemService.

HemService startades 1994. Gitte Sundin hade tidigare arbetat som restaurangchef, men gick då en starta-eget kurs. Från början ägnade hon sig mest åt så kallade hushållsnära tjänster. Så småningom blev det mer och mer catering, vilket nu är huvudverksamheten. Företaget har idag tre anställda.

Annons
 

Näringslivsklimatet i Landskrona är OK, menar Gitte, men det kan bli bättre. Initiativ som luncher och frukostträffar, då man träffar andra företagare, är väldigt bra. Även att det finns ett kvinnligt nätverk som Selma betyder mycket.

Från hotellet till Stadshuset
– Vi ser fram emot höstens pyttluncher, som dessutom kommer att hållas i Stadshuset. För oss är det av stor betydelse att få träffa näringslivet och få ta del av de synpunkter och förslag som kan tänkas finnas. Datum för höstens första lunch är satt till den 17 september. Då kommer de arkitekter som lämnat in förslag på hur Jönsaplan ska utformas att få tillfälle att berätta om dessa, säger Tutti Johansson Falk och kommunalrådskollega Torkild Strandberg nickar instämmande.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser