Annons

Huttunen rasar mot Aftonbladet

– Landskronapolitikern Marko Huttunen gillar att synas. Och han vet hur han ska bära sig åt, det skriver Niklas Svensson på Politikerbloggen.se i samband med att kommunfullmäktigeledamoten tillika moderaten i helgen rasat mot Alex Schulman och Aftonbladet. Alex Schulman räknas som något av ett orakel i bloggvärlden och som nollåtta har han nyligen kopierat vad många förre honom gjort, nämligen haft sura uppstöttningar mot de förträffliga skåningarna.
– Schulmans uttalande är kränkande och direkt stötande mot såväl oss Skåningar, men även mot människor som är cp-skadade och utvecklingsstörda. Denna attack som Schulman gör är omdömeslöst gjord av en offentlig person som han faktiskt är. Kanske har Schulman blivit illa behandlad av en Skåning, men Schulman kan inte ha varit nykter och vid sina sinnesfulla bruk då han gjorde uttalandet, dundrar Huttunen och kräver att bloggaren och tidningen går ut med en offentlig ursäkt till alla som smädats.
Vilken folkgrupp ska få utstå Schulmans hets och förakt nästa gång och vilka inskränkta bloggare ska Aftonbladet sanktionera i framtiden, kanske sverigedemokrater och nationaldemokrater?, säger Huttunen.

Marko på Almedalsveckan
Vi lär få höra mer av Marko Huttunen i veckan. I går vallfärdade politiker, lobbyister, fackliga företrädare och inte minst hundratals journalister till Visby då startskottet gick för årets Almedalsvecka. Imorgon är Marko Huttunen på väg dit.
Jag är inbjuden för att debattera integration tillsammans med företrädare för Gringo, Liberala ungdomsförbundet och Grön ungdom, avslutar Marko Huttunen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser