Annons

Fritids- och kulturförvaltningen klimatanpassar transporter Nils Johansson, Rolf Borgström och Jonas Nilsson tillsammans med Volkswagens representant vid leveransen av de nya bilarna.

Landskrona fritids- och kulturförvaltning har nu tagit första steget i en klimatanpassning av förvaltningens transporter. Genom en övergång till biogasdrivna fordon och bättre samordning av transporterna skall verksamhetens utsläpp av växthusgaser minimeras. Tre bensindrivna fordon har nu ersatts med två biogasdrivna skåpbilar som levererades förra veckan.
– Biogas ses som det bästa alternativa drivmedlet och passar utmärkt till transporter som huvudsakligen sker i närområdet. De nya bilarna är standardfordon från Volkswagen som byggts om för biogasdrift genom komplettering med tankar för detta drivmedel, skriver Göran Nyströmpå Landskrona fritids- och kulturförvaltning i ett pressmeddelande.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser