Annons

Sea Cloud II gästar Landskrona igen

Ståtligt gled hon in i Landskrona hamn vid 21.30-tiden igår kväll, det minst sagt eleganta kryssningsfartyget M/S Sea Cloud II. För andra sommaren i rad gör Sea Cloud II ett stopp i Landskrona. Det 90-talet passagerarna mottogs med fyrverkeri på kajen.
– Det är övervägande amerikanska turister ombord och igår var det som bekant deras nationaldag, så vi ville passa på att bjuda på något extra. Det var uppskattat av såväl båtfolket som de många landskronaborna som kantade kajen, säger Susann Eriksson, chef för besöksservicen på LandskronaPlus.

På dagsprogrammet för passagerarna idag står golf på Barsebäcks golfbana samt för de som inte åker dit en tur till Ven. Från klockan 15 finns Landskrona stadsmusikkår på kajen. Fartyget beräknas lämna Skeppsbrokajen någon gång mellan 16.00 och 16.30 för att sedan fortsätta mot Ven där det är meningen att hon ska ankra upp utanför Kyrkbackens Hamn.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser