Annons

Bangolfframgångar i Hjelmsjö

I samband med helgens nationella tävling i Hjelmsjö, Örkelljunga blev det flera priser till BGK Linjens spelare. Tävlingen spelades på för dagen mycket regntunga banor över tre varv på den kulturmärkta bangolfbanan invid Hjelmsjön. Henrik Mellhorn blev fyra i herrar veteraner, nio slag efter segrande Kjell Fredriksson från Sjöviken.

En av Linjens nya ungdomar, Anders Brandt, vann pojkar C. Noterbart är att 10-årige Anders slog den tre år äldre hemmaspelaren i den äldre ungdomsklassen med över 20 slag.

Annons
 

Andreas Feuk blev tvåa i Klass A, tre slag efter totalsegraren Per-Olof Isaksson från Perstorp. Resultatet gav honom också en plats i superfinalen där 10 spelare tävlade om 100 kr per vunnen bana. För Andreas Feuks del gav det utdelning på bana 17 och 18 där han blev ensam bäst med ett spik.

Just nu pågår Oldtimers-SM i Kalmar där Linjen är representerad med fem spelare i tre olika klasser.

Nästa vecka startar SM i Umeå dit klubbens juniorer Joel Andersson och Malin Jacobsson kommer att delta. För bådas del är tävlingen också en viktig OBS-tävling inför kommande landslagsspel och årets Junior-EM på hemmaplan. 18 juli tar förbundskapten Erik Gustafsson ut juniorlandslaget inför JEM i Södertälje 8-11 augusti.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser