Annons

Mångmiljonorder till Jobsab

Landskronabaserade Jobsab Interpiping Sytem AB har i hård internationell konkurrens tagit hem en stororder. Ordern som är värd 7,8 miljoner kronor kommer från det holländska varvet Merwede och gäller för ett komplett gasrörinstallation till en dykerianläggning på ett supplyfartyg.
Vi har tagit ordern i konkurrens med ett flertal internationella företag, säger Magnus Jönsson, vd för Jobsab som nu räknar med att företaget måste nyanställa under det kommande halvåret. Den generellt ökade orderingången samt att beställningen från Holland även innehåller option på ytterligare två båtar med produktionsstart nästa vår medför ett ökat rekryteringsbehov.


Fakta
Jobsab grundades 1981 och har idag 16 anställda och en omsättning på 17Mkr. . Företaget har kontor och verkstad på Varvsudden i Landskrona. Företaget projekterar, förtillverkar, svetsar och installerar rörsystem för alla förekommande media. Förtillverkning sker i firmas verkstad, där man bland annat har utrustning till att utföra rörbockning, svetsning och rengöring av hydrauliksystem. Huvudområdena för Jobsab är installationer till kunder inom specialgas, hydraulik, offshore samt traditionell industri i Norden.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser