Annons

IKEA och Findus väljer Borstahusen

I upphandling med flera Skånebyråer tog Borstahusen Kommunikation AB hem reklam- och kommunikationsuppdrag för IKEA på nationellt plan.
– Framförallt handlar uppdraget för IKEA om att stötta de enskilda IKEA varuhusen med kommunikationsenheter för bland annat annonsering, webb, events och radio. Borstahusen har tidigare arbetat med IKEA inom ramen för medlemsklubben IKEA Family, säger Maria Lindfors, ansvarig projektledare på Borstahusen.
– Vi är i behov av att komplettera våra befintliga leverantörer på byråsidan. Borstahusen visade sig ha den rätta strategiska och kreativa förmågan och ligger dessutom geografiskt nära vårt kontor i Helsingborg, säger Per Stolt, reklamchef på IKEA.

Även Findus valde Landskronabyrån som nu måste nyrekrytera
Findus Foodservices har under våren inlett samarbete med Borstahusen gällande konceptutveckling, kommunikationslösningar och marknadsföring av livsmedelsprodukter till storkök och restauranger.
– Vi var ute efter en byrå med erfarenhet av business-to-business inom livsmedel som kan leverera kreativ höjd samtidigt som man har båda fötterna på jorden, säger Camilla Svärdenborn, Marknadschef på Findus Foodservices.
Vår kompetens och vårt erbjudande med både varumärkesstrategi, marknadskommunikation och design har visat sig passa IKEA och Findus
väl,
säger Tomas Bäckefjord, VD på Borstahusen och fortsätter.
– Tillsammans med andra nya kunduppdrag kommer uppdragen från IKEA och Findus att innebära ökad omsättning, varför att vi planerar för nyrekrytering efter sommaren.

Annons
 

Fakta
Borstahusen grundades 1961 och räknas tillen av Sveriges ledande byråer inom varumärkesstrategi, design och marknadskommunikation.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser