Annons

Oavgjort i Jönköping

Inför dagens match skilde det sex poäng mellan en allsvensk plats och avstigningskandidaten, där BoIS tråkigt nog parkerade. Att förutse Jönköpings slagstyrka var därför nästintill omöjligt då det skilde tre poäng till toppen och lika många till botten för smålandslaget. Efter dagens match kan man konstatera att jämnheten i tabellen består. Jämt var det också på plan. Jönköpings Södra och BoIS spelade oavgjort 1-1 (0-0) inför 1577 åskådare på Stadsparksvallen.
BoIS mål gjordes av Jörgen Pettersson i den 62:a matchminuten men repliken lätt inte vänta på sig. Två minuter senare hade Jönköping kvitterat.
Referat och kommentarer från matchen hittar du i vanlig ordning på Landskrona BoIS hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser