Annons

Var det vändningen vi såg?

BoIS har haft en del duster med idrottsplatsens vaktmästare om att man vill ha planen vattnad innan match. I lördags blev man minst sagt bönhörda även om det var vädergudarna som svarade för bevattningen. Regnet fullkomligt öste ner och BoIS:arna bjöd på de 2 205 på läktarna på någorlunda fin fotboll och massor av dramatik.

– Jag har fått några gråa hår i dag, var BoIS tränare Patrik Johansson första kommentar efter segermatchen mot Örgryte. 2-1 segern satt nämligen riktigt hårt inne. Så pass hårt att det krävdes en räddning på mållinjen av Andrew Kelly i den 89:e matchminuten. Domartavlan när Amar Muharemovic drar omkull Ivo Skiljo strax utanför straffområdet på tilläggstid gjorde inte dramatiken mindre. Frispark där hade kunnat ge värre saker än gråa hår.
Vi har marginaler på vår sida men det förtjänar vi när vi har jobbat så här hårt i så många matcher nu, ansåg Patrik Johansson.

Annons
 

Mer om matchen på BoIS hemsida >>>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser