Annons

Landora ångar på i femman


Tyvärr hade Sonny Johansson ingen möjlighet att delta i den veteranmatch som spelades på Landskrona IP i lördags. För samtidigt på idrottsplatsens b-plan såg han till att hans manskap tog en gedigen seger när Råå besegrades med 3-0 efter 0-0 i paus. Ett äkta hattrick svarade Rikard Lemner för och det ser onekligen ljust ut för Landora när vårsäsongen snart är färdigspelad.
Vi har en match kvar innan serien vänder och det är den 29 juni mot Trollenäs borta, berättar Jörn Jönsson ordförande i Landora som kommer att gå till sommarvila som serieledare. Landora ligger just nu sju poäng förre serietvåan Furulund dock med en match mer spelad.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser