Annons

Häljarp obesegarde i fyran

Trots underläge 1-0 kunde Häljarps damer vinna det prestigefyllda derbyt mot Svalöv med 3-1 (2-1) inför 62 åskådare på Häljarps Idrottsplats.

Det var gästerna som satte full fart från början och SBK kunde efter en dryg kvart gör 1-0 genom Josefine Andersson, möjligen ur misstänkt offside position. Det blev till den berömda väckarklockan för Häljarp som behövde sju minuter på sig för att kvittera genom skyttedrottning Jenny Olofsson. Strax innan pausvilan sätter Hanna Wastrell ledningsmålet.

Annons
 

Sex minuter in på andra halvlek får Maria Nilsson en klockrenträff på bollen och långskottet letar sig in i nätmaskorna. Ett par avgörande räddningar från Louise Persson ser sedan till att derbyt slutar 3-1. Därmed kan Häljsrpstjejerna gå till sommarvila med en nolla i förlustkolumnen.
– Inget skönspel men det kunde man inte vänta sig i denna matchen. Vi vann dock rättvist. Vi vänder än en gång ett underläge och visar en härlig kämpaglöd och en härlig lagmoral, poängterar tränare Mickael Elgström.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser