Annons

BoISare mötte supportrar

På torsdagskvällen träffade delar av BoIS styrelse och a-trupp medlemmar i Black & White. Anledningen var att supportrarna hade frågor att ställa efter den minst sagt skrala inledningen av Superettan.
– Det är glädjande ni vill träffa oss. Det hade varit värre om folk inte engagerat sig, sade BoIS ordförande Kenneth Håkansson då han hälsade de cirka 30 supportrarna välkomna.

Någon het debatt blev det dock inte. På frågorna om spelsystem, nyförvärv, ekonomi, skador och inställning, svarade de samlade ärligt och fylligt. Några nya namn presenterades det dock ej.
– Vi har några namn som vi jobbar med. Vi kommer med största sannolikhet att värva minst en anfallare. Även en offensiv spelare till kan bli aktuell men det är inte säkert att det blir som köp. Vi kanske lånar en spelare i stället, sade klubbens sportchef Mats Aronsson.
Man kommer dock inte att köpa vem som helst.
– Vi vill köpa en spelare med rutin. Vi vill inte köpa något skit. Får vi ingen bra spelare så köper vi inte heller någon, poängterade styrelseledamoten Per Harrysson.

Annons
 

På frågan vad som gjort att man ligger där man ligger, det vill säga sist i tabellen, var alla överens om.
– Man kan väl säga att en kombination av en liten trupp och många skador har gjort att vi nu ligger sist, sade BoIS tränare Patrik Johansson.
– Med facit i hand kan vi konstatera att vi borde haft någon spelare till i truppen.

En fråga som dök upp var om Patriks förtroende som tränare.
– Vi för inga som helst diskussioner i den riktningen. Patrik kommer att fortsätta träna BoIS, poängterade Kenneth Håkansson.

Avslutningsvis undrade de samlade om cupmatchen mot HIF.
– Matchen kommer att spelas antingen den 28 juni eller den 26 juli. Jag förväntar mig att ett svar ska komma från förbundet under fredagen, sade Mats Aronsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser