Annons

BoIS möter Supportrar

Det är många som oroar sig för BoIS och det prekära tabelläget. Så långt har det gått att BoIS supporterklubb Black & White meddelat BoIS att de vill ha ett möte. BoIS nappade på idéen och har nu bjudit in supporterklubben och dess medlemmar på ett möte som hålls på torsdagen klockan 18.30. Platsen är satt till vip-rummet på Idrottsplatsens sittplatsläktare.

Enligt Black & Whites ordförande Susanne Tegnér kommer BoIS att representeras av ett flertal styrelseledamöter inklusive ordförande Kenneth Håkansson, tränare Patrik Johansson samt sportchef Mats Aronsson. Dessutom lär BoISare ur spelarrådet att komma för att svara på frågor.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser