Annons

Häljarp upp i serieledning

På ett stekhett Laröds IP kunde Häljarps damlag igår inkassera en ny trepoängare efter en komfortabel 4-0 seger.

En knapp kvart in i matchen kunde Evelina Wastrell rulla bollen på rätt sida om stolproten. Efter 25 minuter blåste domaren av matchen och beordrade vattenpaus. Vattnet kylde ner och gav omgående energi åt Häljarp, där Jenny Olofsson i kamp med hemmamålvakten kunde göra 2-0.

Annons
 

3-0 gör måldrottning Olofsson efter en timmes spel på bästa Kurre Hamrin menér, när hon driver bollen längs kortlinjen och försöker sätta bollen mellan benen på Hittarps målvakt. Bollen räddas men Jenny tar själv returen och dunkar in bollen i nättaket. Jenny klättrar med sina två mål i matchen och tio totalt upp på andra plats i skytteligan. Efter målet kan Häljarp enkelt spela av matchen och i den 70:e matchminuten punkterar Josefine Andreasson definitivt tillställningen när hon gör 4-0.
– Ett stabilt försvarsspel och ett bra matchtempo var grunderna till att vi tog tre fina poäng idag, sa tränare Mikael Elgström.

Nu på fredag väntar ett tufft derby då serietvåan Svalöv gästar Häljarps IP. Det blir något att bita i för serieledarna.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser