Annons

Över 400 ungdomar tar studenten idag

I dag är dags för årets stora studentdag. Drygt 400 ungdomar från 21 klasser kommer att förgylla dagen, kvällen och natten. På förmiddagen håller ungdomarna till på skolorna innan man träffas i Sofia Albertina Kyrka klockan 12.15. Klockan 13.30 är det så dags för den traditionella gemensamma studentlunchen på kasernplan och även i år utlovas en musikalisk överraskning.
Orkestern Titanics kommer att lira och vi har även en discjockey. Dessutom kommer en hemlig gäst. Jag kan inte avslöja vem det är men artisten kommer att spelas flitigt på diverse radiostationer i sommar, lovar läraren Per Westin.

Strax efter klockan 16.00 återsamlas man vid Sofia Albertina för att marschera mot torget och om tidsplanen håller så springer första klassen ut på Rådhustrappan klockan 16.30. En timme senare är det dags för bilkortegen med lövade fordon som kör genom staden.

Annons
 

Kvällen avslutas med traditionellt studentdisco i tältet på kasernplan.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser