Annons

08:or stöttar BoIS i Uppsala

I stockholmstrakten huserar Fraktion Stockholm, ett 50-tal fotbollssupporters med det gemensamma att hjärtat klappar för Landskrona BoIS.
Så som Superettan ser ut i år så har vi ingen hemmamatch, så därför satsar vi lite extra på måndagens match i Uppsala då BoIS möter Sirius, förklarar Peter Andälv och hopps att många BoIS:are sluter upp på Flustret, någon timme innan match. Flustret är en anrik Uppsalarestaurang vid Fyrisån, som dagen till ära dessutom bjuder på en plockbuffé.
Det kan ju knappast bli bättre, fritt käk och sedan bjuder Sirius dessutom på entrén, säger Peter Andälv och hoppas att få var med om att BoIS vänder trenden.

Sirius gör alltså som Bunkeflo gjorde när de mötte BoIS, låter sponsorerna stå för kalaset och hoppas därmed slå publikrekord.
– Många vill se Allsvensk fotboll i Uppsala och för att lyckas med det så krävs det att vi samarbetar och gör matchen till en publikfest som sent ska glömmas, skriver föreningen i ett brev till sina sponsorer och hoppas att dessa är villiga att lägga en krona per åskådare. Bunkeflo fick som bekant ihop 80 företag och då kom nästan 5500 åskådare till Malmö IP och BoIS fick däng med 4-1.

Annons
 

Är du inte rädd att något liknande ska ske på måndag?
– Nej, men det är klart intresset att åka på match nu när det går dåligt är tyvärr mindre, medger Andlöv och berättar att en planerad resa till Landskrona och matchen mot Örgryte fått ställas in.
Nu har vi inte bokat buss utan var och en tar sig till Uppsala själv och förhoppningsvis ska vi kunna ge vårt stöd till BoIS på Studenternas IP.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser