Annons

Polisstationen bemannas dygnet runt

Mycket talar nu för att Landskrona åter får en dygnetruntbemannad polisstation. Länspolischefen har fatta beslut om att den centraliserade organisationen försvinner och istället införs en totalmodell i vilken fler poliser stationeras i Landskrona, dygnet runt dessutom. Meningen är att den nya organisationen ska träda i kraft om ett drygt år. Den moderate kommunfullmäktigeledamoten, Marko Huttunen, som så sent som förra veckan tillskrev justitieminister Beatrice Ask i ämnet är idag jublande glad.
– Det är mycket glädjande besked vi fått ta del av, att vi nu får en polisstation bemannad dygnet runt. Vi moderater har länge efterfrågat en polisstation bemannad dygnet runt. Landskrona behöver poliser som har den lokalkännedom som poliser som är stationerade i andra städer saknar. Lokalkännedomen är ytterst viktig för effektivt brottsförebyggande och brottsbekämpande arbete, poängterar han.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser