Annons

Huttunen vädjar till justitieministern

Stöldräden mot elektronikaffären Audio Video och det pågående kamphundseländet har blivit för mycket för fullmäktigeledamoten Marko Huttunen (m) som nu tillskriva justitieminister Beatrice Ask och kräver fler poliser i Landskrona.
– Det är statens ansvar att skapa den tryggheten som fodras, exempelvis för att människor inte skall beväpna sig, skriver han och kräver en dygnet runt bemannad polisstation med poliser som är redo att rycka ut.
– Poliserna kan inte leta sig till Landskrona från Helsingborg eller Malmö med GPS och kartor. Dessutom behöver vi en massa poliser som patrullerar stadens gator och torg, inte som en engångsinsats, utan långsiktigt. Det är inte bus det är tal om, utan ren och skär brottslighet. Brottslingarna ska leva med känslan och vetskapen att polisen finns runt hörnet och att de kan bli tagna på bar gärning och buras in, skriver Huttunen vidare och vädjar till ministern att hon gör ett besök i Landskrona en eller ett par dagar, då han lovar att vara behjälplig på alla sätt och vis.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser