Annons

Biljardkillarna från Västervångskolan femma i Norden

Västervångskolans duktiga biljardkillar, Patrik Jukic, Artur Matulaniec och Alae Alasad, som vi tidigare skrivit om vid ett par tillfällen, nådde inte riktigt ända fram när Nordens bästa olicensierade biljardspelare från grundskola och fritidsgårdar gjorde upp om NM i Göteborg den gångna helgen. Landskronalaget inledde med att besegra det norska laget ”Underhuset” med 6-5 efter underläge med 3-5.
– Här avgjorde Artur genom att spela bländande biljard, berömmer lagets coach, fritidsassistent Bo Cronsell.

I den andra matchen stötte man på spelare från danska Herlev.
– Där blev det en klar förlust med 3-6. De danska spelarna från årskurs 5-6 var mycket säkra och missade nästan aldrig en stöt, säger Bosse som i den sista matchen hoppades på revansch för förlusten i SM-finalen. För motståndet svarade nämligen åter Soffeboys” från Malmö.
– Det var också nästan det gick vägen. Vid 5-5 hade vi chansen att avgöra. Tyvärr var Malmöiterna lite starkare när det drog ihop sig och kunde vinna med 6-5. Därmed blev Lag ”Patrik Jukic” femma i Norden vilket vi trots allt får se som en stor framgång, avslutar Bo Cronsell.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser