Annons

Polisen ryckte ut tre gånger till teatern

Det uppstod tumult i samband med att föreställningen Landskona Live visades på teatern på söndagen. Vid inte mindre än tre tillfällen kallades polis till platsen. De första larmen kom från förbipasserande samt personal på teatern strax efter klockan 17. Ungdomar ska då ha kastat sten på byggnaden men när polisen kom till platsen var samtliga försvunna. Strax innan klockan 20 var det dags igen. Då försökte flera personer ta sig in på teatern genom att slita och dra i ytterdörrarna. Denna gång fanns 20-30 ungdomar på platsen när polisen kom men dessa nöjde sig med att avvisa ungdomarna eftersom det inte var något uppenbart brott som begåtts. En halvtimme senare kom så det tredje larmet. Åter igen försökte personer ta sig in på teatern men de hade försvunnit när polisen kom till platsen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser