Annons

Häljarps damer vägrar förlora

Häljarps damer har vant sig vid tidiga mål, dock ej i egen kasse. I helgen åkte man på en mardrömsstart, på hemmaplan när Eket kom på besök. Efter bara tre minuters spel så gör Eket mål på en hörnvariant. Gästerna kunde se utöka till 2-0 efter bara en dryg kvart. Utöver Maria Torplings hörna som tar i ribban så skapar hemmalaget ytterst lite under de inledande 45 minuterna. Efter ett välbehövligt snack i pausvilan kommer Häljarpstjejerna ut som ett nytt lag i andra och trycker omedelbart tillbaka Eket. Redan efter fem minuten skapar Häljarp den första reduceringschans men Ekets målvakt gör en kvalificerad räddning. Reduceringen låter dock inte vänta allt för länge på sig. Efter tilltrasslad situation i den 18:e matchminuten tråcklar Josefine Andreasson sig fri med bollen och kan sätta den i tom bur. Än en gång visar HIF-tjejerna en härlig lagmoral och kämparglöd då man aldrig ger upp och mycket riktigt så gav det även denna gång resultat. I den sista minuten kommer kvitteringen när Jenny Olofsson tar ner bollen felvänd, vänder och får på ett snyggt skott som går klockrent i mål. Mycket snyggt. – Med tanke på vår ruktansvärt dåliga första halvlek, den sämsta som vi har gjort denna säsong, så var det rättvist med en poäng vardera” anser Häljarps tränare Mikael Elgström.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser