Annons

Strax efter klockan 16 på torsdagseftermiddagen slog Audio Video på Borgmästargatan upp portarna för utförsäljning. In stormade många kunder för att fynda. Med bland kunderna fanns ett större antal ungdomar som började bära ut varor ur butiken. Bland annat lastades tv-skärmar och annat in i två bilar som stod parkerade utanför butiken.

Då personalen, av andra kunder, fick reda på var som höll på att hända, försökte de stoppa ungdomarna. En av tjuvarna tog då struptag på en anställd medan de övriga bar ut sakerna. Därefter försvann de båda bilarna snabbt från platsen.

Annons
 

Polisen larmades och vid 17-tiden stoppades en bil på Norra Långgatan. I denna fann polisen en LCD-tv som vid senare undersökning visade sig komma från just Audio Video. 18-åringen som satt bakom ratten är tidigare känd av polisen. Han anhölls vid 22-tiden misstänkt för grov stöld i butik
– Nu på fredagsförmiddagen har vi samlat ihop alla filmer från butikens övervakningskameror och ska låta poliser från Landskrona titta på dessa. Vi misstänker att det rör sig om välkända personer och vi har stora förhoppningar om att känna igen dessa och sedan klämma åt dom, säger Torsten Persson på kriminaljouren i Helsingborg.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser