Annons

Gymnasieelever prisade av Rotaryklubb

Vid Landskrona Rotaryklubbs lunchmöte på onsdagen delade man ut stipendier till fyra elever i avgångsklasserna från lika många gymnasieskolor i Landskrona. Eleverna fick stipendierna för goda studieresultat och för att de gjort goda insatser i skolans demokratiarbete. De som tog emot diplom samt vars tusen kronor var Johanna Wileur Zander från Selma Lagerlövsskolan, Besarta Vishaj från Justus Tranchellskolan, Elvira Pepic från Elsie Malmrosgmnasiet samt Bujar Saliu som studerar på Enoch Thulingymnasiet.

USA-rotaryaner gästar Landskrona
Under en femveckorsperiod besöks sydsvenska Rotaryklubbar av ett amerikanskt team som är i Sverige inom ramen för Rotarys GSE program. Gästerna bor under sin tid hos olika Rotaryfamiljer. Under deras fjärde vecka besöker de Landskrona Rotaryklubb. Under sin tid i Landskrona kommer gästerna bland annat att göra studiebesök på Fecho AB i Glumslöv vidare kommer de att besöka Ven. Dessutom medverkade de fyra amerikanerna vid klubbens lunchmöte på onsdagen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser