Annons

Kenneth Håkansson: – Läget är allvarligt

På tisdagen åkte BoIS sin tredje raka förlust i Superettan då man förlorade mot GIF Sundsvall med 2-0. Laget ligger nu bara en poäng från nerflyttningsplats och avståndet till toppen växer.
Inför säsongen uppgav BoIS ordförande Kenneth Håkansson att målet var att bli ett topplag.
Landskrona Direkt har talat med honom.

Är det dags att ändra på målsättningen?
– Nu gäller det först och främst att ta en match i taget. Vi behöver få stabilitet i både spel och tabellplacering. Men i ett längre perspektiv står målet om topplacering kvar. Tåget har inte gått ännu.

Annons
 

Är det kris i klubben?
– Kris är ett starkt ord. Jag vill säga att läget är mycket allvarligt. Men vi måste se vad det är som ligger bakom. Vi har haft många skador och eftersom vi har en så liten trupp så ger det utslag. Jag vill dock poängtera att de ungdomar som nu spelar ska ha en stor eloge för sin insats.

Den första juli öppnar transferfönstret. Blir det några nyförvärv?
– Ja, vi måste se till att förstärka truppen. Vi håller på att titta på ett par spelare, framför allt anfallare, men vilka det rör sig om behåller jag för mig själv. Defensivt får vi tillbaka Antti Okkonen och det är bra.

Behövs det en ny röst i omklädningsrummet?
– Nej.

I Degerfors tog sportchefen över ansvaret för a-lagsträningen och i BoIS finns flera namn som till exempel Mats Aronsson, Stefan Mårtensson och Bernt Lindgren. Kan man inte göra någon rockad utan att någon behöver sparkas?
– Det vill jag inte gå in på. Det är frågor som man måste ta internt mellan spelare, ledare och styrelse, avslutar Kenneth Håkansson.

Mer information om matchen mot Sundsvall hittar du på BoIS hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser