Annons

Klubbtävlingarna avlöser varandra på pistolklubben

Landskrona Pistolklubb har en mängd olika klubbtävlingar. Nyligen avgjordes den första deltävlingen i grovpistol med 6 serier om 5 skott. Denna har olika grövre vapen från kaliber .32 (drygt 7 mm) i två klasser, A och B.

I klass A finns tjänstevapen och i B andra pistoler och revolvrar. Klasserna är öppna vilket innebär att alla oavsett skicklighet skjuter tillsammans. Många skjuter med kaliber 9 mm. Under några veckor skjuts även en rikstäckande tävling som kallas Hemortens banor. Många passade på att skjuta även i denna tävling.

Annons
 

Resultat:
Klass A
Ingemar Kristensson 274,,Leif Andersson 267, Jan E Swenson 266, Göran B Andersson 263, Kenneth Johannesson 238, Ulf Lundgren 219

Klass B
Håkan Olsson 285, Armas Koivistoinen 281, Egon Rönne 266, Lotta Wahér 263, Björn Svensson 263, Raivo Wahér 250, Leif Kulander 221.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser