Annons

Häljarp fortsatt obesegrade

Häljarps damlag knep en ny trepoängare när man bortaslog Råå med 2-1 i helgen.Som vanligt började häljarpstjejerna bra och tog också ledningen efter bara tre minuters spel när Jenny Olofsson tar sig fram på högerkanten, skär in mot mål och sätter bollen säkert i bortre burgaveln. HIF dominerar halvleken och med lite bättre skärpa i avsluten hade pausledningen varit större.

Även i inledningen av andra halvlek så är det Häljarparna som står för grannlåten. I den 37:e matchminuten kvitterar hemmalaget. Detta blir en sen väckarklocka för gästerna som ökar tempot och med knappt fem minuter kvar på matchuret lobbar Jenny in segermålet. 2-1 får betecknas som rättvist även om det satt långt inne.
– Bra tempo i första halvlek lade grunden till vår seger, som var rättvis för vi var det bättre laget. När Råå kvitterade visade vi en fin lagmoral då vi tog tag i det hela och visade vem som var bäst. Matchen lirare och näst intill felfri var Evelina Wastrell, mittback, som gör ett mycket bra jobb, säger tränare Mikael Elgström.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser