Annons

Nytt soldäck på Citadellbadet

Måndagen den 11 juni öppnar Citadellbadet men redan helgen innan ska allt vara färdigt eftersom det ska hållas tävlingar på badet. Någon risk för att det inte blir klart är det inte trots att det är lite rörigt här och var på området.
– Vi håller på att montera ner en gammal läktare eftersom den nya är klar. Dessutom ska vi bygga ett område med en liten lekplats och med plats för familjer som vill fika och så, säger Tom Sörensson på Fritid- och kulturförvaltningen.

Den nya läktaren är en ganska bred och stor skapelse i mörkt trä.
Vi har byggt den med tanke på att den kan användas som soldäck. Det är hur snyggt som helst, säger Sörensson och visar stolt upp bygget.

Annons
 

Klart är dock att den planerade vallgraven ut mot strandpromenaden Linjen läggs i malpåse.
Nej, tyvärr så räcker inte pengarna till för det men det kommer att bli fint ändå. Vi kommer att bygga upp olika skydd för vinden samt en stor gemensamhetsgrill som besökarna kommer att kunna använda. Till nästa säsong kommer vi även att försöka bygga ett större vindskydd vid kanten på gräsmattan som vetter år havet.

Även det tidigare 25-metersbasängen är ombyggd. Den är numera uppdelad i två delar, allt för att tillfredsställa de yngre barnen. På den ena sidan finner man diverse utsmyckningar medan den som vetter mot 50-metersbasängen är som den var tidigare.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser