Annons

Bevakad cykelparkering på IP

På initiativ av Ulf Jönsson tidigare ordförande, numera styrelseledamot i Tian Dao Taekwondo har det upprättats en bemannad cykelparkering på IP i anslutning till Landskrona BoIS hemmamatcher.

Det är faktiskt så olyckligt så att både jag och min son blivit bestulna på våra cyklar utanför idrottsplatsen och därför föddes väl idén till detta, berättar Ulf Jönsson som kontaktade BoIS marknadschef Johan Nilsson som direkt nappade på förslaget.
– En alldeles utmärkt idé, anser Nilsson.

Annons
 

Bevakningen av cyklarna sker i samarbete mellan Tian Dao Taekwondo och GF Idrott Judo.
Det kostar tio kronor att ställa cykeln i vårt hägn som finns intill ståplatsentrén. Inkomsterna kommer att fördelas mellan klubbarna och användas för våra ungdomar. Samtidigt som cykeln står säkert så stöttar man vår verksamhet. Samtidigt är det meningen att vi ska instifta ett stipendium för en del av pengarna som kommer in. Vår förhoppning är att en gång årligen dela ett pris till en individuell idrottare som är under 18 år som presterat något utöver det vanliga, avslutar Ulf Jönsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser