Annons

BoIS föll mot Bunkeflo- Klacken bästa BoISare

– Vi var sämst på varje position. Vi saknade viktiga egenskaper som inspiration, engagemang och kampvilja. Dessutom var hemmalaget idag oss övermäktiga såväl taktiskt som tekniskt, så sa BoIS tränare Patrik Johansson INTE efter gårdagens nesliga 4-1 förlust mot Bunkeflo.
Han kunde mycket väl ha gjort det.
Istället pratade Patrik mycket om den oro, rädsla, ångest och stress som han ansåg sina spelare utstrålade efter att hemmalaget tagit ledningen i den 28:e matchminuten.

BoIS har satt målet högt i år. Allsvenskan är det som gäller. Vägen dit är lång och hittills väldigt krokig. När man nu mött tre serienykomlingar, Enköping, Sylvia och Bunkeflo är poängskörden magra två pinnar. Är det möjligen pressen från det högt uppsatta målet som gör att det knyter sig för spelarna och borde man kanske skruva ner förväntningarna en aning?
– Det är en fråga för klubben att ta beslut om, anser Patrik Johansson.

Annons
 

Gårdagens bästa BoISare fanns inte på plan. De höll i stället till på den ena av Idrottsplatsens kortsidor. Inte ens då Bunkeflo gjorde sitt fjärde mål vek man sig, utan började då istället sjunga om torsdagens match då BoIS tar emot Malmö FF i Svenska Cupen.

Läs mer om matchen på BoIS hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser