Annons

Säsongsbästa av Häljarps damer

Häljarps damer bjöd på säsongens hittills bästa fotboll när Billesholm besegrades med 5-3. Annars var det gästerna som chocköppnade och tog ledningen redan i den fjärde minuten. Målet blev dock till en väckarklocka för Häljarpstjejerna som ganska omgående kunde kvittera på straff genom Jenny Olofsson och kvarten senare kunde Ina Hägg enkelt rulla in 2-1. Tyvärr tvingades Ina utgå på grund av skada strax efter målet. Trots detta så ökar Häljarp på ledningen till 3-1 efter ett praktskott av Christina Larsson.

20 minuter in i andra halvlek bjuder hemmalaget på ett mönsteranfall. Ett snyggt väggspel från försvaret, genom mittfältet friställer Jenny Olofsson som sätter bollen säkert i mål. Tio minuter senare kostar HIF på sig att missa en straff och strax därpå är det istället gästerna som kan reducera på en välplacerad straff. Billesholm var sedan nära att göra 4-3 men bollen vandrade längs ribban och ut. I slutminuten görs sedan 5-2 innan gästerna på tilläggstid fastställer slutresultatet till 5-3.

Annons
 

En rakt igenom bra och underhållande match där Häljarparna jobbade bra utan boll.
– Idag kom vi fram på kanterna som vi ska göra och det gav också resultat. Vår första halvlek var nog säsongens bästa hittills så det satt skönt med tre poäng, säger tjejernas tränare Mikael Elgström
.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser