Annons


Häljarps fotbollsdamer spelade mot Harlyckan på bortaplan i helgen. Landskronalaget började bäst men Harlyckan skapade första riktiga chansen efter bara tre minuter. Därefter hade Häljarps mest boll men var rätt uddlösa i sina avslut. Dock var Harlyckan farliga i sina kontringar. Efter en halvtimmes spel får Harlyckan en farlig frispark som Häljarps kunde rensa undan lätt.

I andra halvlek fick Häljarp ändra om pga skador, framför allt i backlinjen. Evelina Wastrell som kom in och dominerande som mittback, så Harlyckan kom inte fram till några speciellt farliga avslut.

Annons
 

Det var en typisk 0-0 match med väldigt låst spel, många felpass på en väldigt dålig plan. Stundtals blir Häljarp väldigt stillastående och jobbar inte tillräckligt utan boll.
– Ytterligare en match där många av tjejerna inte kommer upp i normal standard, så vi ser detta som två förlorade poäng och inte en vunnen. Vi fick stuva om ordentligt i laget pga skador och det skapar lite oro i laget, säger tränare Mickael Elgström efter matchen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser