Annons

Ny ordförande för Landskrona MUF Agneta Klinteberg valdes till ordförande i Landskrona MUF i lördags

I lördags avhöll Landskrona MUF årsmöte. Som årsmötesordförande hade föreningen bjudit in Joel Berg som är ordförande för grannföreningen, Helsingborgs MUF. Till ordförande valdes 15-åriga Agnes Klintenberg.
– Jag är känner mig hedrad att ha blivit vald till ordförande för en så anrik förening som Landskrona MUF är. Jag ska göra allt jag kan för att leda föreningen på bästa möjliga sätt, säger Agnes Klintenberg.
– Mitt intresse för politik började för ett år sedan. När man började tala om politik i skolan. Och nu upptäcker man samhället man lever i. Det är viktigt att man engagerar sig politiskt tidigt. Moderata Ungdomsförbundets är en möjlighet för att unga ska kunna engagera sig politiskt. Det tycker jag är bra, avslutar Agnes Klintenberg.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser