Annons

Kävlingerektorer gästade Ven Glenn Björne på Hvens Getost hälsar tretton rektorer från Kävlinge välkomna.

På onsdagen besökte elva rektorer från Kävlinge Ven. Förutom att man besökte skolorna på ön passade man på att tillbringa eftermiddagen på konstnärsgården Marielund. Dessutom gjorde man ett besök på Hvens Getost.
– Dagen inleddes på Hvens getost för mjölkning och provsmakning varefter kaffe serverades. Hvens getost har numera också en serveringsdel för kaffetörstiga inrymd i butiken, säger Rose-Marie Bergman, skolchef för Kävlinge kommun och som också var med på Ven.
– Den egentliga anledningen till utflykten var för att kombinera social samvaro och arbete.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser