Annons

Upp till kamp emot kvalen!

Arbetarrörelsens internationella högtidsdag står för dörren.
Den moderata kommunfullmäktigeledamoten Marko Huttunen har lovat (se veckans profil) att inte marschera med i Socialdemokraternas förstamajtåg, något som båda han och hans mor gjorde ifjol. Huvudtalare för Socialdemokraterna är Pär Nuder.

Klockan 14.00 befinner sig Vänsterpartiet och Ung Vänster i Stadsparken/ Gamla kyrkans grund. Här blir det tal av bland andra riksdagsledamoten Marianne Berg, vänsterpartiets kommunfullmäktigeledamot Lars Ståhl och Ung Vänster Landskronas ordförande Daniel Nilsson.
– Det kommer även finnas ett bokbord med information och dessutom blir det picknick i parken, meddelar Ninni Andersson.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser