Annons

Nya Glumslövsguiden ute

Ännu en upplaga av Ylva Nordbergs små behändiga fickguider har lämnat tryckeriet. Denna gången är det Glumslövsguiden med information och värdefulla tips till de som bor, verkar eller besöker Glumslöv och Härslöv med omgivningar. För varje år har Ylva specificerat sig på något speciellt i byn. I 2007-års upplaga av Glumslövsguiden har hon valt att skriva om 70-års jubilerande Glumslövs gymnastik och idrottsförening. Med sina dryga 500 medlemmar är föreningen ett nav i byn.
– Trots att jag själv är medlem i föreningen så har jag lärt mig mycket nytt i samband med att jag författat häftet, säger Ylva.
Häftet delas ut till de boende i Glumslöv och Härslöv men finns även att hämta på biblioteket och turistbyrån.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser