Annons

Handbollsjuniorer seriesegrare

Gubbarna Wargos herrjuniorer tog på onsdagskvällen hem seriesegern i Klass 1 (serien under elit). Förutsättningarna var de bästa för en enormt rafflande match då både Gubbarna Wargo och motståndarlaget Dalhem hade seriesegern att spela om. Landskronakillarna inledde bäst och gick upp till en 2-0 ledning men sen kom nerverna i gungning och Dalhem drog iväg till en 2-6 ledning. Efter en lyckad timeout av GW så hittade man sitt spel igen och kunde gå till halvtidsvila med ledning 10-8. Dalhem inledde den andra halvleken bäst och kvitterade till 10-10 och efter det följdes lagen åt i stort sett hela matchen som stundtals var mycket hård och med heta känslor. Ett hårt kämpande GW drog det längsta strået och stod till slut som lyckliga vinnare med 23-22.

En lång säsong där flera av killarna dubblerat och också spelat i a-laget är över. Att kröna den som seriesgrare är riktigt de bra gjort av juniorerna och ger förhoppningar att handbollen går mot en ljusare tillvaro i Landskrona. Kanske kan får vi inom ett par år åter får se någon eller några elitsspelare som fostrats i Idrottshallen. Nu väntar ledighet för juniorerna innan det i sommar är dags för deltagande i utomhushandbollsturneringar på Bornholm och i Åhus.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser