Annons

BoIS klippte Häcken

BoIS tog på torsdagen årets första serieseger då man hemmabesegrade seriefavoriterna Häcken. BoIS första mål gjordes av Ivo Pekalski som tryckte in 1-0 efter endast drygt tre minuter. Häcken kvitterade en knapp halvtimme senare. Det oavgjorda resultatet stod sig till minut 89 då Alvedin Nezirovac hittade Jörgen Pettersson som kunde göra 2-1 och segern var ett faktum. De 3 147 åskådarna fick se en match med många ansikten. Kvalitén var inte den bästa men kämparglöden hos de randiga desto större. Och i och med att man vann så sover de flesta nog gott i natt.
– Det var en taktisk seger. Vi hade talat om hur vi skulle komma bakom deras försvarslinje och det var precis så vi avgjorde matchen, säger Patrik Johansson och ler som den sol som sakta sänkte sig över IP denna underbara vårkväll.

Läs mer om matchen på BoIS hemsida.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser