Annons

Flinth öppnar för elevinflytande

I dagens Landskrona Posten skriver 23 elever på Gustav Adolfsskolan ett öppet brev om bristen på kommunikation mellan elever skolpersonal.
Folkpartisten Lisa Flinth, ordförande i BUN, tycker att kommunikationen måste bli bättre, också mellan eleverna och ansvariga politiker.
– Från och med nu kommer jag kontinuerligt att bjuda in alla elevrådsordföranden till möten där vi diskuterar situationen i Landskronas skolor och vårt arbete för att förbättra den. Jag vill ha en öppen dialog med eleverna, både på GA och på andra skolor, säger Lisa Flinth.
– Det har varit en turbulent vår och jag tror att det redan nu är viktigt att påbörja dialogen. Därför kommer jag att bjuda in elevrådsordförandena till ett första möte onsdagen den nionde maj. Jag hoppas att det blir stor uppslutning och att vi kan få en konstruktiv diskussion, säger Lisa Flinth.
– Det är och bör vara vuxenvärlden som sätter reglerna i skolan. Men för att de regler vi sätter ska bli så bra som möjligt vill vi ha en öppen dialog med elevrådsordförandena. Jag har många tankar om hur vi kan förbättra Landskronas skolor, och jag hoppas att elevrådsordförandena sluter upp med minst lika många, säger Lisa Flinth.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser