Annons

Nya skadeproblem för BoIS

BoIS lyckades inte ta tre poäng idag heller i Superettan då man spelade 0-0 mot Sylvia på bortaplan. Nu har man alltså fyra matcher utan vinst mot lag i serien. Man har i och för sig ingen förlust heller men ska man hänga med i toppen direkt så måste vinsterna komma snart.

BoIS tränare Patrik Johansson är dock inte orolig.
– Orolig är fel ord. Men man är ju sådan att man funderar övar vad som gör att saker ser ut som de gör. Jag är inte van att se spelarna så som de sett ut de två senaste seriematcherna, säger tränaren till Landskrona Direkt efter matchen.

Annons
 

På torsdag tar man emot serieledarna Häcken på IP och frågan är vilka spelare som kommer att starta. Sedan tidigare så är Johan Norell och Andrew Kelly skadade. Matthias Eklund är också skadad och i dagens match tvingades först Håkan Söderstjerna och sedan Jocke Persson av planen efter sträckningar i låren.
– Det är klart att sådant inte är bra men den elva som ställs mot Häcken kommer att göra sitt bästa och det kan mycket väl räcka.

Matchen mot Sylvia var ingen höjdare och resultatet rättvist. Bäst i BoIS var backlinjen som, efter Jocke Perssons byte bestod av Micke Dahlgren, Amar Muharemovic, U21-spelaren Linus Olsson samt Robin Wikman.

Läs mer om matchen på BoIS hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser