Annons

Häljarps IF:s damer knep en säker seger i seriepremiären då man hemma besegrade IK Wormo med 4-2.

Det dröjde bara lite drygt tre minuter innan Häljarps skyttedrottning Jenny Olofsson gjorde 1-0. Spelet böljade sedan halvleken igenom innan hemmalaget i den 40:e minuten utökar ledningen till 2-0 genom Christina Larsson.

Annons
 

Andra halvlek inleds med en snabb reducering av gästerna innan Häljarp åter utökar ledningen till 3-1 på hörna. Hemmalaget äger nu matchen och när Hanna Wastrell gör 4-1 är segern i praktiken bärgad. Wormo tillåts dock reducera och slutresultatet skrivs till 4-2.
– Med tanke på hur försäsongen har sett ut så var detta en mycket bra match av oss, anser Häljarps tränare Mikael Elgström.

Med tanke på att hemmalaget fick möblera om rejält i sin fyrbackslinjen då Martina Torpling är skadad och att Maria Jönsson var sjuk så får man vara riktigt nöjda med premiären. En stark lagseger där alla ska ha med beröm godkänt.

Wormo gjorde sin första match i division 4 och tränare Mats Lundholm var mycket nöjd med sin tjejers prestation. Exans blå eleganter kommer att bli ett lag att räkna med framöver.

Matchfakta
Häljarp – Wormo 4-2 ( 2-0 )
Målgörare: Häljarp Jenny Olofsson 2, Hanna Wastrell och Christina Larsson
Wormo: Elisabeth Andersson och Fanny Tiitus
Publik: 80 pers

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser